“När jag började gå hos Carina och bli coachad så förstod jag mer och mer hur mycket det betydde för mig att hon satt där alldeles lugn och lyssnade på mig. Jag fick hela hennes uppmärksamhet och hon var intresserad av mig och mitt liv. Det gav mig jättemycket. Jag fick tid att känna efter hur jag vill ha det i mitt liv.”

- Agneta

“För mig gav livscoachingen nytt mod. Jag blev lugn och mådde bra av de olika övningarna jag fick i läxa och märkte att resten av min familj också påverkades positivt när jag mådde bättre. Jag slutade haka upp mig på min man och hans sätt. Jag kände tydligare vad jag ville och inte ville. Så för mig har coachingen betytt mycket. Jag har liksom startat på ny kula med mig själv.”

- Helen

“När jag började livscoachingen med Carina kom jag att inse att många negativa präglingar styrt mej i livet. Sen kunde jag istället börja utforska mina positiva sidor. Och jag hittade min glädje och kraft på ett nytt sätt.”

-Anna

“För mej blev livscoaching omruskande. Jag insåg att bilden av mej själv inte stämde. LivsCoachingen

plockade bit för bit fram positiva sidor som jag rent hade glömt.”

- Marie

“Jag hade tappat sugen. Tyckte jag hade kommit fel i livet. Livscoachingen fick mig att omvärdera det som hade hänt och mina tidigare val. Carina lyssnade lugnt och gav mig tid att känna efter. Det var lite som att vakna till och plötsligt kunna börja se sig själv och livet omkring en med ny kraft och glädje. Livscoachingen var verkligen en vändpunkt för mej. “

- Jan

“Jeg ble tatt veldig godt imot hos Carina. Hun har en fantastisk evne til å få meg til å slappe av og senke skuldrene. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne, samtidig som det nå føles mye lettere å åpne meg for verden og andre mennesker. Takk for hjelpen!

- Magnus, Oslo.

“Genom coachingen med Carina lyckades jag frigöra känslor som gömts djupt inne i mej. Det var så befriande att kunna lämna det som varit och nu mera ta vara på det som sker i nuet. Så tacksam och blickar nu framåt med nyfikenhet.”

- Catharina, Öland.

“Carina er en varm ,trygg og tillitsfull coach. Hun er tilbakemeldende, rosende og stöttende i sin coaching. Hos Carina blir du sett og tilvartatt. Jeg har opplevd henne som en dyktig coach og kan varmt anbefale henne.”

- Maiken, Trondheim.