Om Mig

16651318_1836783406594537_27159599_o 16667353_1836783666594511_1356960041_o

Om mig

Jag heter Carina Frendin, är utbildad och certifierad Auraförmedlare TM, Socionom, Livscoach och Barnskötare. Mitt huvudsakliga intresse ligger numera framförallt i att hålla föredrag om och ge behandlingar i AuraTransformation TM i Stockholm med omnejd där jag bor nu, samt i Kalmar-trakten där jag bott länge tidigare.

För mig var det ett stort och avgörande steg när jag bestämde mig för att göra min egen AuraTransformation TM, 2009. Det var två år efter att en utbrändhet fullständigt hade sänkt mig. Behandlingen gjorde att jag från den ena dagen till den andra plötsligt började få tillbaka min egen energi, kraft, inspiration och min GLÄDJE! Det var en stor vändpunkt på min egen personliga Livskarta. Jag började förstå mer och mer hur jag i alla år hade kört över mig själv och mina behov.

Efter AuraTransformationen gick det inte längre att köra över mina behov. Jag började hårt att sålla bort allt jag inte längre ville ha i mitt liv, stress, onödiga måsten, dåligt närande mat, mänskor som bara hade krävt mig. Och fortfarande inser jag nya livgivande impulser där min kropps medvetande nu signalerar tydligare och tydligare: ”Nu är det Dags! Se detta!” etc…

Jag hör till de som alltid arbetat med människor, från helt små nyfödda till gamla och funktionshindrade. Och det är fortfarande lika fascinerande att uppfatta hur lika vi människor i grunden är… och ändå samtidigt rent personligt- så otroligt olika!

Som nyfödda kommer vi alla inneslutna i en självklar och mycket kraftfull renhet, i stilla frid och djupaste närvaro och kärlek… Alla runt omkring det lilla barnet känner och märker av det! Och lika vackert och lyckligt rörande är det varje gång man får möjlighet att möta en helt nyfödd liten själ. Eller hur?
Men sen… under vägen i Livet… glider vi ofta längre och längre bort från det ursprungligt rena och självklara. Vi tappar lätt bort oss under vägen…

Så vem är vi… där innerst inne?
Ofta har vi under vägen ”släckt ner” det känsligt vackra, stilla och sköra för att klara att möta det hårda och krävande livet mött oss med…

Men som vuxen kan vi nu välja att öppna en ny dörr,  till vår egen inre balans, mera glädje, energi, kraft och närvaro- och möta de nya barnen, Indigo-och Kristall- där de är… Och där de så väl behöver få möta oss vuxna i en ny slags gemenskap och förståelse, där vi också finns när vi medvetet valt att göra en AuraTransformation TM,.

För mig öppnade AuraTransformation TM till en ökad förståelse och insikt på många plan och till en starkt grundande jordning och ett lugn jag tidigare inte hade trott fanns.

Mitt möte med och upplevelse av starkt stress var viktig och avgörande, som ett stort STOPP på vägen! Efter det har Glädje, Balans och Frid blivit till än viktigare riktmärken för vad jag vill ha och fylla mitt Liv med vidare.
Nej, det är verkligen aldrig för sent, att ”hitta Hem”!    Men ingen annan kan gå vägen vidare åt oss… Det kan vara bra tungt vissa bitar… men vi behöver alla erfarenheter för att kunna växa vidare i vår egen Helhet och förståelse om vem vi är totalt.

Utöver AuraTransformation TM som är en permanent behandling man bara gör en gång, så är övriga behandlingar jag erbjuder energibalanserande och reducerar stress och oro, vilket är härligt och nödvändigt när man behöver återhämta sig i kropp och sinne mot mera inre balans, kreativitet, glädje och livskraft vidare.

Du är Varmt Välkommen!

 

Kontakt

inrebalans.nu@gmail.com

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *