Regndroppsbehandling

Regndroppsbehandling

Regndropps-behandling

Naturliga, ekologiska växtoljor ger lugnande och upplyftande effekt på kropp, sinne och känslor. Behandlingen är mycket lätt och naturlig och minskar och motverkar fysisk och mental spänning och stress samt ökar tillståndet av välbefinnande, kraft och vitalitet.

Behandlingen med eteriska oljor balanserar olika tillstånd i kropp, sinne och känslor och inleds med att oljorna smörjs över fotsulorna där mängder av kontaktpunkter finns och leder vidare ut i kroppen. Därefter droppas och smörjs sedan oljorna med lätta tag utmed ryggrad och ryggens sidor, där många nerver och kontaktpunkter finns utmed ryggraden och leder vidare ut i hela vårt fysiska system.

Rengdropps-behandlingen bygger helt på de eteriska oljornas egen kraftfulla och naturliga verkan. Oljorna går direkt både via sin doft och genom huden vidare ut i cellerna. När doften andas in, färdas den till hjärnstammens retikulära system, där känslor och minnen skapas och lagras. Det gör att oljorna kan förbättra och omskapa det känslomässiga välbefinnandet på flera sätt. Det finns över 150 st olika oljor, enkel-oljor av endast en enda ört och bland-oljor av flera örter- där varje olja har sin alldeles egen verkan.

Exempel på effekter av oljor:

– när man har mycket stress och spänningar är det vanligt att man blir så lugn och avspänd att man somnar till under behandlingens gång.

– vid fysisk spänning och känslomässig stress kan oljorna efterlämna upplevelsen av inre lugn, balans och välbefinnande.

– vid svåra utmaningar i livet kan oljorna ge känslor av lättnad, förlåtelse och kärlek.

Eftersom de rena ekologiska oljorna är mycket verkningsfulla och balanserande sätter de gärna igång kroppens eget system, vilket kan också kan innebära att utrensningssymtom som ex ont i huvudet eller illamående kan uppstå. Därför är det bra att dricka vatten både före och efter en behandling för att hjälpa kroppen skölja ut det den inte vill ha kvar längre.

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *